Consult en Verwachtingen - Website PvG

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Overweegt u een afspraak bij Praktijk voor Regeneratie neem dan telefonisch of per mail contact op met Nicolle Janssen. Heeft u de afspraak gemaakt, dan krijgt u via de mail een uitnodiging akkoord te gaan met de formulieren Praktijkvoorwaarden en Praktijkinformatie, Uw Privacy en Informed Consent . Ook wordt u uitgenodigd het Intakeformulier en het Voedingsformulier in te vullen.  

Neem bij de eerste afspraak altijd het volgende mee:
  • een lijstje (of de verpakkingen) van uw medicatie èn de gebruikte supplementen indien deze niet volledig zijn ingevuld in het formulier
  • de uitslagen van eventuele onderzoeken indien u deze nog niet heeft gemaild
  • een geldig identiteitsbewijs

Een eerste consult duurt meestal anderhalf uur waarin veel aandacht zal zijn voor het doorgronden van de klacht aan de hand van de formulieren en het verhaal daarom heen. Ook voeding en leefstijl krijgen aandacht. Eventueel vindt een lichamelijk onderzoek plaats om een totaaloverzicht te krijgen van de hulpvraag en/of klachtenpatroon. Vaak wordt er capillair bloed (vingerprik) afgenomen voor een BalanceTest (bepalen vetzuurbalans) of voor een EMB-test (Energetisch Morfologische Bloedtest). Dit onderzoek maakt snel inzichtelijk waar de behandelprioriteit ligt.

Mogelijke vervolgtrajecten zijn (combinaties van trajecten zijn mogelijk): 
Nicolle Janssen +31 (0)6 456 363 58
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu