Energetische geneeskunde - Website PvG

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ons lichaam bestaat uit cellen die op hun beurt weer weefsels vormen en organen. Bij elkaar ontstaat zo het organisme: de mens. Het fysieke lichaam werkt op basis van biochemie. Wanneer deze biochemie ‘hapert’, krijgen we klachten of ontstaan ziektes. Een andere benaderingswijze dan de biochemische is het inzetten van energetische geneeskunde.
Hiertoe zet Praktijk voor Regeneratie de systemen QUEST9 en/of NES Health in.

Bioresonantie QUEST9
Wanneer men ervan uit gaat dat alles energie is (Einstein: E=mc2...), dan heeft ook alles in het lichaam (weefsels en organen, ziekteverwekkers, ontstekingen, ziektes maar ook gedachten en emoties) een eigen frequentie.

Bioresonantieapparatuur als QUEST9 (Quantum Universal Energetic System's Technology) brengt problemen in kaart en behandelt deze op diverse manieren met als doel het zelfherstellend vermogen in het lichaam te herstellen. Het lichaam is wijs, een juiste vonk kan genoeg zijn om weer te regenereren (herstellen).

NES Health
Het Total WellNES Systeem (of NES Health) ziet het lichaam zien als een gestructureerd netwerk van informatie- en energievelden: het Human Body Field (HBF). Het is een complex systeem dat het hoofdcontrolesysteem vormt voor het biochemische lichaam. Het fysieke lichaam en het HBF zijn onderling afhankelijk: ze werken samen en beïnvloeden elkaar.

NES (Nutri Energetics System) Health legt een link naar het meridianensysteem van de traditionele Chinese geneeskunde maar het doet meer. Het zorgt er niet alleen voor dat de lichaamsenergie weer beter gaat stromen, het zorgt ook voor een imprint van de energie met de juiste informatie zodat het lichaam weer in zijn oorspronkelijke staat komt en weer optimaal kan functioneren. Door naar deze cruciale factoren van het lichaam (energie, informatie en biochemie) te kijken en deze te corrigeren, kan de gezondheid weer een impuls krijgen en de weg inslaan (of terugvinden) naar optimaal welzijn: Total WellNES.


Nicolle Janssen, oprichter van Praktijk voor Regeneratie, is opgeleid tot Quantum Bioresonantie Therapeut en NES Therapeut. 
Nicolle Janssen +31 (0)6 456 363 58
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu